Kontakt

Druga fundacija SPV d.o.o. je trgovačko društvo osnovano za posebnu namjenu naplate odštete potrošačima i kvalificiranim pravnim osobama za preplaćene financijske instrumente (kredite, leasinge) podignute kod domaćih kreditnih institucija. Društvo Druga fundacija u procesu naplate odštete služi kao posrednik između potrošača i kreditnih institucija putem poslovnog modela nagodbi kroz komisijski prijenost potraživanja za konvertirane i nekonvertirane CHF, EUR i HRK kredite, leasinge.

U slučaju da ste korisnik kredita ili leasinga ili poznajete nekoga tko je ili je bio korisnik kredita ili leasinga koji je bio izdan u CHF (ili EUR ili HRK), neovisno o tome da li je kreditni/leasing odnos bio konvertiran, vjerujemo da imate pravo na naknadu/obeštećenje preplaćenog iznosa (visina je predmet kalkulacije i razlikuje se od potrošača do potrošača). Javite nam se!

Prije slanja upita, prelažemo da pročitate odgovore na često postavljana pitanja i naša pravila privatnosti.

Kako bi s nama potpisali ugovor, nužno je da osim vaših osobnih podataka znamo i razdoblje kredita i leasinga (početak i kraj), te da imamo kopiju ugovora i svih aneksa/dodataka (ako postoje), a za izračun obeštećenja morati ćemo imati i odluke banke o promjeni kamatnih stopa. Iz navedenih dokumenta mora jasno biti navedeno o kojoj se kreditnoj partiji/broju ugovora radi. Ako takvih dokumenata nemate, zatražite ih odmah od vaše banke – oni su vam dužni dati prijepis.

Prilikom slanja upita molimo vas da pošaljete što više konkretnih podataka kako bi mogli što preciznije odgovoriti (banka u kojoj ste digli kredit, vrsta kredita, visina kredita, da li je konvertiran ili nije, da li je još uvijek u otplati ili nije).

    Tema vaše poruke (obavezno):

    U kojoj banci ste digli kredit (opcionalno):

    × Kako vam možemo pomoći?